Curriculum Vitaevan

Mijn aanbod om uw organisatie te verbeteren bestaat uit :

         het transparanter maken van uw organisatie;

         het, indien gewenst, stroomlijnen van processen, procedures en werkwijzen;

         het ondersteunen van veranderingen / implementaties;

         het aanleggen van een aansprekende en toegankelijke documentatie, waarmee het kennisbeheer en daarmee de continuÔteit van uw organisatie wordt verbeterd.


Mijn opleiding bestaat uit:

         een MBO-opleiding op administratief / bedrijfseconomisch gebied;

         een HBO-vervolg in de vorm van SPD I en II;

         2 cursussen bedrijfskundig gebied uit het programma van de Open Universiteit;

         diverse cursussen op het gebied van AO/IC, systeem- ontwikkeling, informatiebeleid en procesontwerp.

Ate Smit

 

Mijn loopbaan :

●    begon in 1976 als assistent accountant bij een grote brouwerij;

●    in 1981 maakte ik de overstap naar de ICT-dienstverlening:

†††††† Via dienstverbanden bij achtereenvolgens Pandata, Desisco, Volmac en Cap Gemini, doorliep ik initieel het pad van programmering naar informatieanalyse in de rollen van programmeur, functioneel ontwerper, docent en begeleider en soms workshopleider. Tevens nam ik deel aan enkele adviesactiviteiten.
Ik specialiseerde me aldoende op het raakvlak van AO en de ontwikkeling van geautomatiseerde informatiesystemen.
Bij Volmac heb ik voor het expertisecentrum AO een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van standaards op het gebied van administratieve organisatie.

●   †† sinds begin 1996 werk ik freelance als adviseur Administratieve Organisatie / procesverbetering en daarmee beheer van de interne bedrijfskennis.

†††††† Het meehelpen bepalen van overeenstemming en het vervolgens op aansprekende wijze documenteren van gezamenlijke beelden en afspraken is daarvan meestal de kern.
Daarmee geef ik ook invulling aan het beheer van de interne bedrijfskennis.
Ik heb sinds 1996 opdrachten gedaan voor een provinciale overheid, vier ministeries, een hoogheemraadschap, een woningbouwvereniging, een softwarehouse, een detacheringsbedrijf, een grote organisatie voor postlogistiek, een organisatie voor interbancair betalingsverkeer, een organisatie van WSW-bedrijven, een organisatie voor vastgoedontwikkeling, een aanbieder van telecommunicatiediensten, een groot havenbedrijf, een beheerder van een communicatienetwerk, een staalproducent, een re-integratiebedrijf en een markt regulerende autoriteit en een internationaal engineering / installatiebedrijf.

In de sociale sfeer ben ik actief in drie verenigingen. Ik doe de ledenadministratie van eentennisvereniging (waar ik in het verleden ook twee keer een bestuursfunctie heb bekleed). Ikdoe de financiŽle administratie voor een kunstenaarsvereniging met galerie. En ik ben bestuurslid van D66 afdeling Nissewaard.

Op verzoek stuur ik u graag een meer gedetailleerd c.v. toe, met daarin informatie over alle opdrachten en dienstverbanden. Natuurlijk kunt u dat ook op Linkedin vinden.

U kunt mij altijd bereiken via Cinkel Office  / 06 50 22 18 30  /  smit@cinkel.com