Cinkel van Tast?... Concepten in tekst en Tekening ?

Wie of wat is Cinkel van Tast?

Het innovatiebureau Cinkel van Tast brengt concepten op de markt. De activiteiten van het bureau bestaan uit het verzamelen / ontwikkelen van ideeën, ze als concept verpakken en aanbieden. De afnemer kan het concept dan verder uitwerken tot echte producten en diensten en die vervolgens op de markt brengen.

Het bureau krijgt haar inkomsten uit vergoedingen van de afnemers van de concepten.

De aard van de activiteiten brengt met zich mee dat het bureau voor een groot deel bestaat uit een secretariaat. Dit secretariaat ondersteunt de genoemde activiteiten.

 

Hoe ziet een concept eruit?

Voor stoffelijke producten is een concept een aan het papier toevertrouwd idee of plan. De afnemer moet het nog concretiseren. Ook zullen vele details niet uitgewerkt zijn, maar nog door de afnemer onderzocht en ingevuld moeten worden.

Voor de niet-stoffelijke producten kan het een aanzet zijn, maar ook een eindproduct.

De vorm waarin het bureau e.e.a. oplevert is altijd iets op papier (of een moderner medium), altijd in de vorm van een tekst en/of een afbeelding. Het innovatiebureau handelt dus in;        Concepten in tekst en Tekening .Waarom maakt en verkoopt Cinkel van Tast geen echte producten?

Een goed idee is vaak mede het resultaat van lateraal denken. Hierdoor ontstaan concepten op diverse gebieden. Van cabarettekst tot woningfundatie en van windmolen tot logo.

Om van het concept een product of dienst te maken ontbreekt meestal de vak- en branchekennis. Sterker nog; het ontbreken daarvan neemt juist belemmeringen weg om tot een nieuw concept te komen.

Daarnaast is ook het investeren in steeds weer andere outillage niet aantrekkelijk.

Om het product tenslotte met de gewenste vaart op de markt te kunnen brengen, ontbreken de contacten met distributiekanalen en afnemers. En zelf een winkeltje beginnen in teksten èn fundatiegesteente is ook niet echt praktisch.

Daarom bieden we de stoffelijke producten liever aan in het conceptuele stadium.

Concepten van informatieproducten worden soms wel verder ontwikkeld en als (bijna-)product verkocht. Voor deze producten kan dat, omdat het secretariaat hiervoor wel over de nodige werktuigen beschikt om er een eindproduct van te maken. Daarnaast is voor sommige van die niet-stoffelijke producten ook de vakkennis op het bureau voor handen.

 

What's in the name?

Het innovatiebureau is een werkplaats en een winkel, in concepten van producten en diensten, verzinsels op velerlei terrein, verpakt om toe te passen, innovaties die vaak heel praktisch zijn, maar soms ook zelf tot de verbeelding spreken. Vandaar de winkel van;

 

Cinkel van Tast

adres: Cinkel Office

E-mail; cvt@cinkel.com

Handelsregister K.v.K. Rotterdam 24 23 80 25